Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 16. toukokuuta 2011

Pyjaman kortit samoista materiaaleista 2/4

Tässä lähettäjän ottama kuva seuraavana vuorossa olevista materiaaleista. Toisella kierroksella piti loihtia kortti siis seuraavista tarvikkeista:

                                             ruskea 2os korttipohja
                                             pala valkoista tapettia
                                             lastusatiininauhaa
                                             3 lävistettyä ja kohokuvioitua kukkasta
                                             4 lävistettyä lehteä


Korttipohja oli tosi kaunis ja tapetteja käytän itsekin korteissa. Melkein heti piti päästä korttia sommittelemaan. Jotenkin tuli mieleen palapelin teko tai vastaava, kun tuumaili, että mikä osa kävisi mihinkin kohtaan paremmin.

Tässä minun korttini edestä:

 Korttipohjan käytin sellaisenaan. Se oli tosiaan kaunis ja oli kiva, ettei se peittynyt liiaksi muun materiaalin alle. Tapetista stanssasin soikion, johon leimasin tekstin. Tapetti oli kuitenkin sen verran kiiltäväpintainen, että teksti ei tarttunut tarpeeksi hyvin siihen. :( Soikion alle teippasin tuon lahjanarun tapaisen lastusatiininauhan, joka aiheutti minulle hieman harmaita hiuksia. En oikein osannut laittaa sitä mihinkään. Soikion alareunaan kiinnitin kukat ja lehdet. Kukkien keskellä laitoin tipat vihreää 3D -kangasväriä. Vielä en ollut korttiin tyytyväinen, mutta kun lisäsin vihreää nauhaa (juuri saman sävyistä kuin kukkien lehdet) lastusatiininauhan päälle ja vielä rusetit (Ultimate Crafter's Companionilla tekemäni), niin sitten aloin olla korttiin ihan tyytyväinen.

Tässä kuva kortin sisäpuolelta. Sinne stanssasin myös tapetista soikion ja vähän koristeeksi tuota samaista vihreää nauhaa. Jos nauhaa olisi ollut enemmän, olisin tehnyt tällekin puolelle rusetit, mutta kun sitä ei ollut, niin jäi vähän orvoksi...

Ja tässä muiden rinkiläisten kortit:


 Katja

Sari


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni! 
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

2 kommenttia:

  1. Outi, onpa kaunis kortti. Eikö oo jännä kuin sitä miettii, että jotain puuttuu ja sitte se vain naksahtaa kohdalleen

    VastaaPoista
  2. Annemaritta: Olipa kiva, että jätit kommentin! On se kyllä tosiaan jännää, miten joku pieni yksityiskohta voi muuttaa kortin ilmettä. Tosi kiva, että naksahti kohdalleen.. Ei sellaiset kortit ole yhtään kivoja, jotka ei niin tee.. ;)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!