Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 5. marraskuuta 2010

Koukussa kortteihin lorukorttivaihto

Minulla tulee kyllä tosi myöhässä nämä postaukset tänne.. Pahoittelut! Tässä nyt kuitenkin lorukorttivaihdon kortit, jotka sain, kun järjestin oman lorukorttivaihdon Koukussa kortteihin yhteisössä. Tämä tapahtui siis kesän lopulla. Kyllä pitäisi saada kuvat esille tänne heti saatua, kun menee pian nimet ja kortit sekaisin..

Ensimmäiseksi minun oma tekeleeni: "Sammakkopojalla märkäpuku", jonka piirsin mallin läpi ja tuputin sormiväreillä. Tuli kivan paksua jälkeä ja kävi minun mielestä tosi hyvin sammakon "kuosiksi". Mustalla tussilla vielä vedin ääriviivat ja silmän valkuaiset tein sitten viimeisenä päälle Zig Writer (Chalk pastel colours) -kynällä.


Hanna-Riikan "Tossu ja sukka se pilkistää"


Miijjan "Herra Piipoo oli taikuri"
(Kortin tähdet loistavat pimeässä!)


Mirjarr:n  "Lennä, lennä leppäkerttu"


Kirsin "Pienen pieni perhonen"


Pipaiitan  "Hiirulaisen hieno maja"


Meinaajan "Aurinko, aurinko lämmittää"


Mariannen "Krokotiilin kulmahammas"


Jennin  "Pikku peikko takkutukka"


Lisäksi sain kaikenlaista ihanaa ylläriä kiitokseksi vaihdon järjestämisestä.

Jenniltä sain toisenkin lorukortin: "Karviaismarja ja mansikka"


 Meinaajalta sain 3D-kortin:Kirsiltä sain myös itse tehdyn kortin kiitokseksi:Myös Pipaiita ilahdutti minua kortilla:


sekä hämmästyksekseni joululeimasimella, josta alla leimakuva:


Ihmettelin kyllä, mitä mahtaa Pipaiitan kortin sisällä lukea, kun päällä lukee: "Pikkulintu kertoi". Kun avasin kortin, selvisi että hän oli KK:ssa huomannut yhdestä keskustelusta, että olin joululeimasimia vailla. Kylläpä tuli hyvä mieli, kun päädyin tällaisen monenlaisen anteliaisuuden kohteeksi. Ja NIIIN hyvä mieli kaikista ihanista ihmisistä, jotka osallistuivat vaihtooni ja saivat suunpieleni kovasti virneeseen!

Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni! Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla, kiitos!

   

3 kommenttia:

  1. Melkoisen ihania kortteja olet saanut. Mitenkäs on sen meidän vaihdon tila, joko kohta tulee postia??

    VastaaPoista
  2. Heips! Joo, kohta tulee postia. Vein ne eilen aamulla postiin eli viikonlopun yli joutuu vielä odottamaan. On ollut kauheeta haipakkaa, en ehtinyt siitä edes laittaa viestiä osallistujille..

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!