Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 6. marraskuuta 2010

Marikan lorukorttivaihto

Osallistuin Marika näpertää -blogin lorukorttivaihtoon jo aika päivää sitten (jälleen postaukset myöhässä).

Tämä valas on minun tekemäni kortti. Jonkin aikaa ennen kortin tekemistä jahkasin, että käyttäisinkö valaan kuvaa kortissa vai en. Ostin nimittäin Tiimarista alennuksesta ison määrän sellaisia eläinten kuvia, jotka voi kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen ja ottaa ne yhtä helposti pois sekä kiinnittää uudelleen. Minusta ne kuvat ovat todella ihania ja varmasti myös lasten silmää miellyttäviä ja ajattelin, että ne sopisivat loistavasti lorukortteihin. Minun vaivasi kuitenkin se, että silloin kortit olisi leikkaa-liimaa -periaatteella tehty enkä olisi panostanut niihin kunnolla. Korttien suloisuus kuitenkin voitti ja päätin, että teen niistä lorukortteja. Voinhan eri teemaisiin lorukorttivaihtoihin kuitenkin tehdä vielä eri tyylillä. Eli valas on skannattu ja tulostettu tavalliselle kopiopaperille ja liimattu valkoiselle kartongille. Takapuolen tekstipaperin leikkasin aaltokuviosaksilla ennen kartonkiin liimaamista, niin on kortin takapuoli edes vähän kivemman näköinen.

Kiinnostaisi muuten kovasti tietää, miten sinä aloitat lorukortin tekemisen? Mietitkö ensin kuvan ja etsit siihen sopivan lorun vai mietitkö ensin lorun ja etsit siihen sopivan kuvan? Minulle kuvataiteet on aina ollut tosi lähellä sydäntä, joten mietin yleensä kuvan ensin. Kirjallisuudesta pidän myös kovasti, mutta monestikaan en jaksa etsiä itselleni todella rakasta lorua, josta alkaisin korttia suunnitella. Ja varsinkin todella rakkaan lorun etsiminen jo valmiiksi mietittyyn kuvaan voi olla hankalaa. Minusta olisi kiva saada vaikka kaikki maailman lorut korteiksi, joten se ei minun mieltä vaivaa, vaikkei se kyseinen loru kaikkein rakkain itselle olisikaan!

Äiti antoi mulle rahaa, osta vähän kalaa 

                                               Tellihanin "Ohdakkeen alla on ketulla kauppa"


                                                            Triin'n "Leppäkerttu punanuttu"


Valitettavasti minulla jäi hieman epäselväksi, kenen tekemä tämä "Hiiri ja juusto" -kortti oli. Saa ilmoittautua!


Kikan "Lammas-Elliä laulattaa"

Sanden "Talven ukko, lumiukko"

Vallun  "Toukka kiipee herneen vartta"


Mariannen "Lorupussi"
(Kuva tuli vahingossa otettua tekstipuolelta)


 Meinaajan "Sotkusääntö"


Marikan "Peltirännin peikkopoika"


 "Onnea on huonekalujen järjestyksen muuttaminen."
Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni! Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla, kiitos!

 

1 kommentti:

  1. Lorujen nimet ei näköjään pysyneetkään omilla kohdillaan ja riveillään postauksen jälkeen, mutta olkoon tämän kerran. En jaksa muokata uudelleen. Pahoittelut!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!