Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 20. heinäkuuta 2010

Turkinpippurirouhemarengit


Hmm. Taitaa näyttää ihan ruisleivältä.. Heh. Jälkikäteen taas laittelen näitä kuvia. Näitäkin tein joskus keväällä. Ostin kaupan leivontahyllystä sellaisen turkinpippurirouhepussin, jonka kyljessä oli tämä ohje. Marenkihan on ihan mahdottoman makeaa, mutta turkinpippuri kävi sen kanssa todella hyvin. Edelleen oli makeaa, mutta turkinpippuri toi tosi kivan lisämaun. En tiedä, pitäisikö lapset tuosta, mutta aikuiset varmaan enemmän tästä kuin perusmarengista. Ehkä. Riippuu tietysti, miten kovasti makeahammasta kolottaa.

"Onnea on lupauksien pitäminen."

6 kommenttia:

 1. Kyllä tosiaan leiviltä näytti. :D Mutta syökö teillä joku marenkeja? Kerran tein Espoossa asuessani ja ne pyörivät kaapissa varmaan vuoden, kun ei niitä kukaan syönyt. Joskus jos jää valkuaisia, niin mietin aina että mitä niistä voisi tehdä. Jos teen vielä joskus marenkeja, niin tuon ne teille. :D

  VastaaPoista
 2. No mä olen ennen tuota kokeiluani syönyt marenkeja joskus lapsena viimeks, mutta noista turkinpippuriversioista tykkäsin kyllä sen verran, että söin itse melkein kaikki niistä. Heh! Mut en tiedä, meniskö tavalliset marengit. Ne on niin makeita.

  VastaaPoista
 3. Mutta Veeralle en silloin maistattanut niitä. En tiedä tykkäiskö tavan marengeista. Eikö ne lapset tykkää melkein mistä vaan?! Makeasta siis. Tosin Veera ei kyllä ole kova syömään kakkuja eikä mitään, kun ei ole tottunut sellaiseen.

  VastaaPoista
 4. En minä niinkään siitä marengin makeudesta vaan siitä kun minusta ne tuntuu niin pahalta suussa.

  VastaaPoista
 5. Tarkkaan kun katsoo niin ei nää ruisleipiä oo, sain nim. eilen juuri niitä mökkituliaisiks.
  Aikas namilta tuntuis kun vaan sais--tykkään kyllä marengeista kun harvoin saa:)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!