Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 15. heinäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #48: kangas


Kortti on taas hyvin yksinkertainen, mutta tällä kertaa minusta tuntuu, ettei se tarvitse muuta. Kartongille olen liimannut jotain eko-kuitupaperia taustaksi. Ja kuitupaperin termi voi olla taas ihan väärä, kun en oikein tiedä niiden oikeita nimiä. En yhtään muista, mistä sen sain, mutta kierrätyspaperia kuitenkin.

Kukka on leikattu minun vanhasta mekostani, jonka ostin teini-ikäisenä USA:sta ollessani siellä kielikurssilla. Äitini teki siitä minulle jo aika päivää sitten hameen, kun mekon yläosa osoittautui jotenkin epäkäytännölliseksi. Ja tuon yläosan kukkaset olen sitten leikannut kortteiluun.

Kuvasta ei ehkä näy kovin hyvin, mutta tuossa kuitupaperissa on aavistus sinistä, pienien pilkkujen muodossa. Se sopii minusta hurjan hyvin tuon sinisen kukan kanssa.

"Onnea on heijastimet."

7 kommenttia:

 1. Yksikertainen on just hyvä useimmiten, ihan niinkuin nytkin. Ei todellakaan tarvii mitään muuta, just hyvä noin

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos Maiju piristävästä kommentistasi!! :)

  VastaaPoista
 3. todella tyylikäs ja juhlava.
  Nostalgiaakin löytyy, kun mekossta leikatusta kukasta herää muistoja :)

  VastaaPoista
 4. :):) Minustakin on aina hauskaa, jos kortilla on omanlaisensa tarina takanaan..

  VastaaPoista
 5. On totta ettei kortit pääse aina oikeuksiinsa kuvassa! Harmi! Yksinkertainen ON kaunista!

  VastaaPoista
 6. Kiva tarina kortin taustalla. Ja tulin ihan kommentoimaan, että taitaa olla meiän lapsosilla tasan 10 päivää ikäeroa! Elämä on ihmeellistä.

  VastaaPoista
 7. Rymyrinsessa: Kiitos!
  Meinaaja: No ei oo paljoo ikäeroo tosiaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!