Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 28. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #45: keltainen


Vaikka pidänkin yksinkertaisesta, niin tästä tuli kyllä vähän turhan yksinkertainen. Vaaleankeltainen kartonki taustalla, jonka päällä jostain mainoksesta otettu keltainen paperi (jossa vähän erilaisia keltaisen eri sävyjä), puiset perhoskuviot ja keltaista kimalleliimaa keltaisen paperin kehyksenä.

"Onnea on puhdas lavuaari."

1 kommentti:

  1. Tähän korttiin lisäsin lähetettäessä vielä Kiitos -ääriviivatarran perhosten alapuolelle vinoon. Minusta tuli oikein kiva eikä ollenkaan niin orvon näköinen enää!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!