Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 3. kesäkuuta 2010

Maa- ja ympäristötaide portfolio
Lastentarhanopettajaksi opiskellessani otin kaikki mahdolliset taidekurssit, mitä löytyi. Maa- ja ympäristötaidekurssi oli todella mielenkiintoinen ja antoi paljon uudenlaisia ideoita ja näkemystä. Tässä esittelen hieman tekemääni portfoliota. Se oli kurssin "lopputyö". Portfolion kannessa on käytetty itse tekemääni paperia, prässätty kukka ja itse punottu naru.


Lähikuvaa. Olen tähän kanteen kovin tyytyväinen.


Valitettavasti näitä kuvia ei ole otettu digikameralla enkä jaksanut ruveta skannailemaan, niinpä otin kuvat vain portfolion sivuilta. Tässä kuvassa on minun ja kurssikaverini tekemä teos nimeltä Syksyn värit. Tutustuin ensimmäistä kertaa pajutöihin. Se oli aika hankalan tuntuista aluksi. Rautalangan vääntäminen sai sormet ihan verille. Mutta kyllä se ihan mukavaakin oli. Tässä teoksessa olemme tehneet pajusta palloja ja laittaneet luonnon antimia syksyn väreissä pallojen sisään. Harmi, kun ei näy tuossa kuvassa kovin hyvin.


Jälleen kerran ei toimi tuo kuvan kääntäminen.. Pahoittelut. Tässä kuvassa pajupallot alkutekijöissään. Yhdessä on vasta koristeita sisällä. Halusimme tehdä tuollaisia yksinkertaisia iso reikäisiä palloja, että koristeet varmasti näkyvät.


Kurssia varten tein myös tällaisen mobilen kiinanlyhdyistä. Valloittava kasvi! Rautalangasta väänsin itse tuon kehikon. Ajan kuluun teos tietenkin haalistui. Annoin sen äidilleni ja äitini spreijasi sen valkoiseksi.


Talven tultua taiteilimme lumessa ja lumesta. Tässä keittiöhanskaan jäädytetty vettä ja valmis käsi laitettu esille. Olisiko elintarvikeväriä käytetty tuossa muistaakseni.

Tässä on jäädytetty vettä kananmunan muotoon, isommaksi tosin. Sisällä askartelusydämiä.


Kuvasta ei valitettavasti saa oikein selvää, mutta lohikäärme siellä piileskelee. Vaalealla sinisellä värillä on korostettu yksityiskohtia ja ääriviivoja, mutta ne ei taida tässä kuvassa näkyä.


Nyt olen kyllä ollut todella laiska ja lukija-epäystävällinen tämän kuvan ottamisen kanssa. Ohhoijaa. Mutta laiskuus jatkuu, en jaksanut kuvata uudestaankaan. Ylhäällä samainen lohikäärme. Alhaalla jäälyhty.


Tämä lumi/jäälyhty näkyi myös eksyneen väärään paikkaan. Tämä on siis samainen, minkä sisältöä tuolla  ylempänä esittelin.


Ylemmässä kuvassa jäämunia useampi kappale eri tavoin koristeltuna. Kuvassa ei tietysti näy, kun kuva on noin surkea. Askarteluhilettä siellä oli ainakin niiden sisällä. Alemmass kuvassa pienempi jäämunia sommiteltu tuohon kauniiseen lasiin.


Ja viimeisenä jäätaulu. Olisinkohan jäädyttänyt vettä johonkin isoon ruokavuokaan tai vastaavaan. Kun se jäätyi, sommittelin sen päälle talvisen metsämaiseman (joka ei tietysti myöskään näy tässä) ja siihen sen päälle laitoin sitten toisen jääpalan, samanlaisen kuin pohjakin. Vettä laitoin vähän väliin, niin pysyivät toisissaan kiinni. Jos jotakuta kiinnostaa enemmän, niin otan sitten tarkempia kuvia, mutta nyt mennään näillä...

"Onnea on päiväkirjan kirjoittelu talvella kynttilän valossa ja rauhallista musiikkia kuunnellen."

2 kommenttia:

 1. Huomenia...nyt ymmärrän miksi olet niin taitava!!
  Spellbindersin stanssi on Cuttlebugiin...leimasin on vasikka...hih..hih:)
  Se iso kartonkipakkaus ei oikein näy nyt papru on AC Cardstockin Tropicals-sarjaa eli paprut ovat 12"x12" ...15 eri väriä x 4 kpl yksivärisiä: Nyt on vaikka minkäväriseen korttipohjaan tarpeet, voihan näitä käyttää muutenkin.Toinen puoli on röpöliäinen ja toinen sileä.Minusta ne on ihanii.
  Xyron 250x on vempainen nimi, katso googlesta..
  sillä lasken läpi pieniä kirjaimia tms. Nyt on jo teippiarkkeja, saa ainakin Paperinauhasta..ovat kätevämpiä mut kun mulla oli toi kone niin tilasin viel siihen uuden rullan. Seuraavalla kerralla en enää vaan heitän koneen veks:(

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!