Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 3. kesäkuuta 2010

Kalligrafiasetti ja decoupage -serviettilakka

Olen tässä siivoskellut askartelukaappejani ja ajattelin samalla kuvata vähän, millaisilla välineillä ja materiaaleilla minä teen juttuja. Tämän puisen laatikon sain vanhemmmiltani joskus joululahjaksi. Laatikko on joku vanha kalibrointivälinelaatikko isäni töistä. Päälle olen laittanut nuo sydämet decoupage -servettilakalla. Ensimmäinen kokeiluni tuolla lakalla. Ja itseasiassa myös viimeinen -siis tähän mennessä. Haluaisin kyllä sitäkin kokeilla vielä lisää.


Tämä sydän nyt ei ole kovin nätti, kun on punainen.


Tämä sydän vähän nätimpi, kun servetti oli valkoinen. Aika hyvin peittyy sydänten tausta tuohon laatikkoon.


Tässä laatikon sisältö. Lahjan saadessani siinä oli tuo yksi ostettu "mustekynä", jossa oli kolme eri terää mukana. Minä itse laitoin sitten tuon keltaisen kynäosan sinne, kun löysin sen tavaroistani. Se on todella vanha. Mistä lie tullut minulle. Sitten nuo oikealla olevat on oikeasti mustekyniä. Siis niihin ei saa vaihdettua terää, vaan niissä on jo valmiina kalligrafiaterä. Kynässä on mustesäiliö, mutta sitä ei saa täytettyä. Olen silti laittanut kynät tähän settiin mukaan, koska terällä voi ottaa mustetta pullosta ihan samalla tavalla kuin noilla toisillakin. Kynät on isosiskoni ostanut Ranskasta. Muste taitaa olla ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta.

Olen harjoitellut näillä kynillä aivan liian vähän. Joihinkin piirustuksiini olen tehnyt ääriviivat jollain näistä kynistä. Kovasti haluaisin kyllä harjoitella lisää ja erityisesti kirjoittamista kokeilla.

"Onnea on unelmointi."

2 kommenttia:

 1. Heippa Outi ja aurinkoista aamua!Mansikkatytön taustan olen värittänyt ihan meikkisienellä ja Mementon punaisella, Lady bug-värillä.Yleensäkin käytän samoja värejä kuin kuvassa tai alla olevassa kartongissa ja aina meikkisientä...niitä on tuossa purkissa monta eri väreille...
  Stickles on kimalleliimaa, väri Star Dust, pitää kans antaa kuivua...mulla on muitakin värejä vaan en käytä.Nim. tuolla Star dustilla pärjää ihan mihin väriin vaan...se muuttaa väritystään. Sinulla on ihana skräppijuttu häistäsi...vaan eipä mokkulalla aukene kaikki kuvat, yritän muistaa kurkata sitten uudestaan kun olen koneen kanssa kotona.
  Kolme vuotta sitten tein kaikille tuliaisiksi decoupagelakalla ja serveteillä kauniita savisia kukkaruukkuja...iso pullo lakkaa on vaan taas sekin on jäänyt! Ja ruukkujakin!
  Tänään taitaa olla hiukka viileämpää, taidan mennäkin ulkohommiin:)
  Ihanaa päivää sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Ai viel....kannattaa aina ensin kokeilla kartongin palaselle tuo meikkisienen väritys että osuu jotenkin värit kohdalleen eikä ole esim liian tummaa, pyörittelemällä sientä:)) Osta halpoja, aikaa myöten murenee mutta ei haittaa kun menee huonoks niin osta uusia!!!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!