Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 15. marraskuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 4, 1/4


Tässä Sarin lähettämät materiaalit. Vaalea beige paperi oli molemmilta puolilta saman värinen, mutta loput kaksi oli kaksipuoleisia. Minun tuli jälleen kauhea himo haastaa itseni käyttämään kaikkia puolia papereista eli yhteensä viittä eri paperia. Lisäksi leimakuvia oli vaihtoehtoisesti käytössä joko mustalla tai ruskealla leimattu. Minä valitsin ruskean, koska yleensä tulee leimattua mustalla, varsinkin sellaiset leimakuvat, jotka väritän.

Kirjekuori -korttimallin löysin täältä, mutta en tehnyt omaa korttiani tuon taitteluohjeen mukaan, vaan otin kaksiosaisen kortin, stanssasin puolikkaan koristereunaisen neliön etusivun yläreunaan ja teippasin oikean sivun ja alareunan kiinni. Tässä korttini:


Sävytin kortin sisäsivua ruskealla, samoin puoliksi stanssatun neliön koristereunoja. Beiget kolmion muotoiset palat ovat merry christmas -paperin toiselta puolelta. Ja tuota merry christmas -paperia korttiin tuli ainoastaan tuon toivotuksen kohta tuohon keskelle. Sinistä pallopaperia vain boordisuikaleen verran keskelle. Tuo stanssattu kukkakuusi tuli koristeeksi. Hyvin epänormaali tapa käyttää minulle koristetta tuolla tavalla, kun asettui tuohon noin epäsymmetrisestikin, mutta se oli tarkoituksenikin. Toivotus on kohotarroilla. Alareunassa beige paperi.
Tagi on hyvin yksinkertainen. Se siis vaan vedetään tuolta kortista kuten kirjekuoresta. Kortti ei aukea siis mitenkään.

Harmitti, että en saanut kaikkia matskuja mahtumaan etupuolelle, mutta muutoin olen kyllä korttiin tyytyväinen. Beigeä paperia jälleen alareunaan ja sinistä boordiksi, samoin vasemmalle puolelle. Ja sinisen pallopaperin takapuolella ollutta tekstipaperia sitten vasempaan reunaan ja leimakuva kaikkien päälle ilman väritystä.

Kirjekuoreen sain jälleen kivasti jämäpapereita käytettyä. Erityisesti tykkään tuosta korttipohjasta stanssatusta puolikkaasta koristeneliöstä. Siihen voi kirjoittaa vaikka lähettäjän osoitteen.

Muiden rinkiläisten kortit:


että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!