Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 15. marraskuuta 2011

Outin kortit samoista materiaaleista 2, 3/4


Tässä Miljan matskuista tehty kortti. Unohdin kuvata matskut. Katsotaan, onko jollain muulla kuvattuna, niin voisin lainata. Matskut oli tosi kivat. Ihanat vihreän sävyt tuossa yhdessä paperissa. Papereita katsoessani tuli halu saada myös kaksipuoleisen paperin molemmat puolet korttiin, kun niin hyvin sopivat sävyt toisiinsa. Ruusun varret kähersin siveltimen ohutta päätä hyväksi käyttäen.

Minulla on aina näissä samat matskut korteissa sellainen olo, että kaikki matskut pitää saada kortin etusivulle sovitettua. Mitä sinä tästä ajattelet? Onko se vaan minun oma lisähaaste itselleni, vai pyritkö sinäkin tekemään niin? No, joka tapauksessa tässä kortissa harmitti, etten osannut laittaa tuota sisäpuolelle tullutta lahjapaketti -leimasinkuvaa kansipuolelle.


Takapuolella alempi paperi on teipattu korttipohjaan tavallisesti ja ylempi paperi on 3D -tarrapaloilla.

Muiden rinkiläisten kortit (lisään niitä kun valmistuu):

Liisa

Kiitos,
  että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
  jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
  kiitos!

 

1 kommentti:

  1. Tässä pitkässä postauksessa minun kortti; http://sahkopaakeskus.blogspot.com/2011/11/kortteja-samoista-materiaaleista.html

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!