Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 15. elokuuta 2011

Leilan haasteet: Heinäkuun hauskat harrastukset

Tällaisen kortin tein Leilan haasteeseen, mutta tämänkin jälleen hutiloiden, kun en muistanut enää tehdessä, että piti olla ATC. Tämä siis tavan 5x5 tuumainen neliökortti. ATC:tä olisi kyllä ollut ihan jännä kokeilla tehdä. Laitan tämän kortin silti linkiksi tuonne haasteeseen näin jälkikäteen, kun sitä varten sen kuitenkin tein. Tämä kortti meni kiitokseksi miehen veljelle lasten hoitamisesta. Ideana siis se, että hän olisi voinut tehdä vaikka mitä muuta kivaa puuhaa, mutta sen sijaan hän tuli meidän mukuloita katsomaan, että minä pääsin miehen kanssa kahdestaan ulos. :D Kuvat jälleen miten sattuu.. Sori.


 Kortin sisäpuoli:


Kortin takapuoli:


Ja kirjekuori:Materiaalitiedot:


- Korttipohja: Craft UK
- Skräppäyspaperi: Saatu
- Tähdet: Saatu
- Musta paperi kuvan alla: Suomalainen kirjakauppa (ohutta askartelupaperia)
- Leimakuva: Leimakuvavaihto
- Väritys: Inktenset (leimakuva), Promarker vanilla (leimakuvan ihoalueet), nimetön leimasinmuste (tähdet)
- Stanssi: Spellbinders Large Labels


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kyllä onkin mukavan piristävä kortti ja sopii miespuoliselle tosi hyvin. Kiitos linkittämisestä

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!