Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Ensimmäiseen haasteeseeni osallistuneet työt

Vihdoin ja viimein laitan nämä ensimmäiseen haasteeseeni osallistuneet työt tänne näytille:
Tämä yläpuolen kuva on Aurinko-omenan tekemä ja kaksi ensimmäistä kuvaa on hänen lastensa tekemät.


Ja tämän kuvan on kortteillut Pyjama.

Todella hienoja tuotoksia saitte aikaiseksi! Ja hirmu mukava, kun osallistuitte haasteeseeni. Kiitokset siitä! Ja arvonnanhan suoritin heti haasteen päätyttyä ja tällä kertaa arpaonni suosi siis Pyjamaa, mutta päätin kuitenkin lähettää lähettää osallistuneille kaksosille kunniapalkinnot, koska heidän työnsä olivat niin hienoja! Ja taisi sitä äipällekin hujahtaa jotain pientä kuoreen mukaan.. Arvontapalkinnoista en ota tähän postaukseen kuvaa. Näette ne sitten joskus myöhemmin.


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla
kiitos!

   

2 kommenttia:

  1. Sinulla onkin ollut jonkinmoinen haastejuttu meneillään....valitettavasti en nyt ehdi lukemaan:)
    Ilmottaudun vaan että hengissä olen...olen eilen myynyt entisen asuntoni ja tänään jättänyt uudesta asunnosta käsirahan...joten tähän on aikani mennyt!!!!

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos talviyllätyksistä. Blogistani voit lukea miltä juoma maistui: http://aurinko-omena.blogspot.com/2011/01/lumiukkosoppa.html
    Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!