Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 13. tammikuuta 2011

Koukussa kortteihin haaste #20: vauvakortti

Osallistuin Koukussa kortteihin haasteeseen kortilla, johon olen itse oikein tyytyväinen. Mukavaa, että kerrankin niinkin päin. Haasteen ajankohta sopi myös tosi hyvin yhteen ystäväni esikoisen syntymän kanssa. Ehkä tämä olisi paremmin sopinut ristiäisonnittelukortiksi, mutta tämä meni nyt näin päin tällä kertaa.


Pohjana käytin valkoista kartonkia, jonka etusivun päälle teippasin kaksipuoleisella teipillä lahjapaperia, joka oli koristamassa oman tyttöni ristiäislahjaa. Mekon pallonauha on peräisin Koukussa kortteihin salaisista toiveista.


Kortin sisäpuolen teippasin ihan tavallisella vaaleanpunaisella ohuella paperilla, jonka päälle kiinnitin kultaisia puolipallotarroja.

Ohjeen löysin Stampington & Companyn blogista. Sally's Creative Cornerissa on myös samantyylinen mekko, mutta ilman ohjeita.


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

2 kommenttia:

  1. Tämän kortin onnellisena vastaanottajana on kommentoitava, että kortti on "livenä" vielä suloisempi kuin noissa kuvissa. :) Kaunis kiitos Outi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista ja kommentin jättämisestä! Kiva, että oli mieleen! :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!