Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Blogini 1 v. synttärit & arvonta


Näin se on vaan vuosi blogimaailmassa vierähtänyt. Aika on mennyt kyllä tosi nopeasti. Tämä blogin pito on vienyt jotenkin ihan mennessään. Mukavaa on ollut ja on ollut ihana tutustua uusiin ihmisiin! Aivan ihanaa, että olette kiinnostuneet blogistani ja ryhtyneet sen lukijaksi.

Välillä blogissani on ollut hiljaisempia kausia. Keväällä alkuinnostuksessani postasin aika tiheään, mutta syksyllä tuli vastapainoksi kausi, etten saanut niin paljon aikaiseksi. Kuitenkin koko aika minulla on joku projekti meneillään ja monesti monta eri juttua kerralla. Ja vaikka välillä minusta ei hetkeen kuuluisikaan, niin postailen kyllä juttuja aina, kun vaan ehdin. Ja nyt joulun jälkeen minulla olisi taas ihan valtavasti intoa tehdä vaikka mitä. Että kaikenlaista on kyllä luvassa, kunhan vaan ehdin täältä lapsiperheen arjesta välillä tänne blogimaailmaankin.

Kuvia tuotoksistani otan harva se päivä, mutta koska aina on sata rautaa tulessa, en ehdi niitä postaamaan heti. Tai oikeastaan en lähellekään heti. Nytkin minulla on vielä viime syksyisiä juttuja postaamatta ja koko aika on tullut tietysti lisää kuvattavia juttuja. Toivottavasti tämä ei teitä haittaa. Minulle itselleni on jostain syystä tärkeää, että postaan juttuni aikajärjestyksessä.

Aika iso painotus blogissani on ollut lorukorteilla, joihin olen totaalisesti hurahtanut. Valmiiden lorukorttien kuvien postaamisen pidän kuitenkin prioriteettinä, koska monet haluaa nähdä ne ja siihen liittyy kuitenkin niin monta muutakin tekijää kuin minä. Joten ne postaan mahdollisimman pian, vaikka odottamassa olisi monta vanhempaa työtä.

Lorukortteja tulette näkemään jatkossakin, mutta myös tavallisia kortteja sekä myös muitakin näperryksiä. Intoa kun riittäisi vaikka kuinka laajalle alueelle ja haluaisin kokeilla monenlaisia kädentaitoja. Uutena aluevaltauksena minulla on virkkaus. Kovasti haluaisin oppia myös käsitöiden maailmaa. Pääpaino blogissani tulee kuitenkin todennäköisesti aina olemaan paperiaskartelu ja muut näpertelyt.

Tämän vuoden aikana olen saanut siis 18 ihanaa lukijaa. Kiitos teille! Se on yllättänyt mukavasti. Tosin muutamalle läheiselle postaukset menee suoraan sähköpostitse. He eivät lukeudu tuohon lukumäärään. Uskomaton määrä on ollut sivunäyttöjäkin (reippaasti yli 10000) ja ihmisiä eri puolilta maailmaa on käynyt vierailemassa. Kaikkein mukavinta on saada kommentteja. Pienikin kommentti ilahduttaa kovasti. Kiitos teille, jotka olette jaksaneet käydä kommentoimassa! Se kannustaa suuresti blogin pitoon.

Ja blogitunnustuksiakin olen saanut, mutta valitettavasti en edelleenkään ole ehtinyt kirjoittaa niiden mukana tulleita tehtäviä. Tarkoitus on kyllä saada nekin pian postattua tänne. Ne yllättivät minut kyllä aivan täysin ja ilahduttivat kovasti.

Jos vielä jaksatte kommentteja jättää, niin teiltä lukijoilta haluaisin kuulla kaikenlaisia asioita. Tehdään vaikka niin, kuten monissa blogeissa näkyy olevan eli vastaamalla kysymykseen saa arvan synttäriarvontaan. Mutta poikkeuksellisesti minun arvonnasta saa näköjään maksimissaan aika monta arpaa, kun kysymyksiäkin on monta. Mutta ehkäpä tämä kannustaa vastaamaan.

Ja kannusteena toiminee myös palkinto, johon kuuluu 5 kpl 180 g Cansonin A4 -kokoista akvarellipaperiarkkia täynnä leimakuvia ja -tekstejä Versafinella leimattuna (eli 37 erilaista leimakuvaa, joita jokaista noin 2 kpl kutakin), lumihiutale -siirtokuvia askarteluhileen kera, lumihiutale -tarroja 3D-efektin kera, askartelukuvioita, tekstileimasin (To: / From:) sekä luontoarpa. Kuva palkinnosta postauksen alussa.

Eli jokaisesta seuraavasta kohdasta saa yhden arvan elikkä maksimissaan 10 arpaa, jotka minä sitten ihan perinteisesti arvon:

1. Mainitse arvonnastani oman blogisi postauksessa tai blogisi sivupalkissa.
2. Liity blogini lukijaksi (jos et sitä vielä ole).
3. Millä kolmella sanalla kuvailisit blogiani?
4. Mistä olet erityisesti blogissani pitänyt ja miksi?
5. Mistä olet vähiten blogissani pitänyt ja miksi?
6. Kerro minulle vinkkejä, millä tavalla voisin kehittyä tällaisena näpertelijänä? Kaikenlaiset perustellut vinkit, neuvot ja ohjeet otetaan ilolla vastaan.
7. Onko sinusta rasittavaa vai mukavaa lukea pitkiä ja yksityiskohtaisia postauksiani, joissa on paljon kuvia?
8. Kiinnostaako sinua kuulla tuotoksen taustalla olevasta tarinasta: mistä sain idean siihen, miten työn tekemisen vaiheet etenivät, mitä itse olen mieltä lopputuloksesta, mistä olen hankkinut käyttämäni materiaalit?
9. Haluaisitko lukea postauksissani henkilökohtaisemmin minusta ja elämästäni, vai onko selvempää ja mukavampaa, jos esittelen vain tuotokseni?
10. Mikä postaus tai tuotos on mielestäsi koko blogini mielenkiintoisin ja miksi?

Lisäksi pari kysymystä, joista ei saa arpalipuketta, mutta minkä vastaukset minua kovasti silti kiinnostaisivat. Näitä olen siis kysynyt jo aikaisemmin jonkun blogitekstini yhteydessä:

- Onko helpompaa lukea blogiani, jos teksti on ennen kuvaa vai kuvan jälkeen?
- Onko silmälle miellyttävämpää, jos valokuvan tausta on tumma vai vaalea?

Nyt kun katson tätä löpinääni, niin en ihmettele yhtään... Blogitekstini voivat olla toisinaan tosi pitkiä ja samaa rataa näyttää kulkevan myös arvonnan osallistumisohjeet. Läheiseni kyllä tietävät, että karsiminen on ollut kaiken ikää minulla sellainen oppimisen paikka.

Arvontaan voit osallistua siis kommentoimalla tähän postaukseen ja vastaamalla haluamiisi kohtiin. Liitä kommenttiisi tieto, monellako arvalla osallistut arvontaan. Arvonta päättyy 6.2.2011 klo 24.00. Arvonnan voittaja ilmoitetaan tämän postauksen kommenttiruudussa mahdollisimman pian arvonnan sulkeutumisen jälkeen, mutta viimeistään muutaman päivän sisällä.

Saat tilattua kommentit kätevästi sähköpostiisi tuosta kommenttiruudun oikealta puolelta Tilaa sähköpostitse -napista. Ja jos osallistut anonyyminä, liitä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi mahdollisen voiton varalta. Muussa tapauksessa pyydän vain voittajan sähköpostiosoitetta, niin ei tarvitse kaikkien osallistujien omaa osoitettaan turhaan kirjoitella. Mutta pidä siis huoli, että käyt katsomassa, oletko voittanut.
P.S. Olen reissussa tässä tammikuun lopussa, joten jos en heti vastaa kommentteihin, niin siinä syy. Vastailen sitten tultuani.

Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

15 kommenttia:

 1. Ohhoh! Ajattelin, että jos en saman tien vastaa, niin jää vastaamatta! :D Eli:

  3. Runsas, polveileva, monipuolinen
  4. Saman teeman ympärille tehdyistä askarteluprojekteista (vaikka juhlajutut). Ovat hauskoja ja kiinnostavia projekteja, siksi.

  5. Joskus selvitykset ovat aika pitkiä. Koneelta on vähän raskas lukea.

  6. Raivaat kalenteristasi aikaa sille, että tulen teille ja virkataan yhdessä kukkia. En minäkään ole niitä viime aikoina tehnyt. En YHTÄÄN!

  7. Yleensä mukava, mutta liika on liikaa. Valokuvat aina keventävät. Ja yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

  8. Minua ei yleensä kiinnosta tuotteet (siksi en muista niitä omiin postauksiinkaan laittaa), ellei idea ole jokin erityinen, joka ei kuvasta selviä. Jos jokin tuote (leimasin, paperi tms) kiinnostaa, niin voihan sitä aina kysyä kommentissa. Mutta se, mistä idean koko hommeliin on saanut, kiinnostaa toki.

  9. Minä luen aina mielelläni esim lasten toilailuista, tosin kuulen niistä ehkä muutenkin.

  10. Sinun 172 postauksestahan minä muistan kaikki ulkoa ja osaan heti laittaa järjestykseen. Mutta ensimmäisenä tuli mieleen merirosvosynttärit ja kaivelin sen esiin helmikuulta. Siitä tykkäsin, kun on kokonainen hommeli samalla teemalla.

  Ja lisäkysymykset. Yleensä ehkä niin, että ensin teksti ja sitten kuva. Mutta mielellään niin, että kuvat rytmittävät tekstiä. Valokuvan taustalla ei ole väliä. Sen mukaan, mitä kuvassa on.

  Vielä merkkaan omaan blogiini, että täällä on kysely, niin saan yhdeksän arpaa.

  VastaaPoista
 2. 1. -done
  2. -done
  3. askartelu, lorut, äitiys
  4. lorukorttijutuista, ideoista
  5. käännösohjelma hidastaa sivuja
  6. osallistumalla erilaisiin tapahtumiin, mutta tänäänhän juuri olet sellaisessa ;)
  7. useinmiten mukavaa
  8. nimenomaa se miksi teet jotain on tärkeää
  9. joskus olisi kiva jos kerrot millaisia askarteluja teet lapsillesi tai lapsien kanssa. silloin kuvissa voisi vilahdella pieniä kätösiä tai onnellisia lapsukaisia.
  10. ehkä minustakin merirosvosynttärit oli mukava kokonaisuus... mutta siinäkin olisi oinut olla mitä sitten tapahtuikaan jatko... ja kuvia bileistä.. tms

  lisäkysymykset: kuvien ja tekstin vuorottelu, joskus on kiva kun on aloituskuva. Kvien pohjalla en ole huomannut merkitystä kun kuvat vain ovat tarkkoja

  10 arpaa

  VastaaPoista
 3. Suuri kiitos tähän mennessä vastaajille! Ihanaa, että jaksoitte noin ahkerasti vastata! Palaan palautteen vastaanottoon liittyvissä asioissa myöhemmin! :)

  Ja toivottavasti teitä tulee nyt vähän enemmän osallistujia, niin on vähän jännempää, kun ei tarvii teille kahdelle vuorotellen arpoo.. ;)

  VastaaPoista
 4. 1. Teknisten ongelmien vuoksi jää välistä :)
  2. oon lukija
  3. runot/lorut, askartelu, luovuus
  4. Lorukorttivaihdoista.
  5. Pitkähköistä jutuista.
  6. Kokeilemalla luonnoksia. niillä saa yllätävän erilaisia tuotoksia aikaan.
  7. Kuvia tykkään katsella, mutta pitkistä kirjoituksista en niin välitä.
  8. Tarinat on mukavia, mutta hankitut materiaalit ei niin innosta. Jos joku erityisesti kiinnostaa, niin uskallan kysyä :)
  9. Mä oon ehkä enemmän askartelujen perään, blogissa kuin blogissa :D
  10. Lastenvaunu kortti. Se oli M A G E E!!!

  VastaaPoista
 5. Minen jaksa nyt osallistua mutta tulin kertomaan että se teippileite on tilattu Heinikasta, makso 19.90 ja tykkään!

  VastaaPoista
 6. Hei!

  2. Liityin! Ihmettelen vain että miten en ole tehnyt sitä jo aiemmin... :)
  3. Ajatuksia herättävä, kiinnostava, helposti lähestyttävä.
  4. Lorukorttijutuista. Pienten lasten äitinä alkaa oma innostus heräämään.
  7. Pitkänkin tekstin lukeminen on mukavaa, kunhan siellä välissä on kuvia elävöittämässä juttua.
  8. Kiinnostaa!
  9. Sulassa sovussa tuotoksia ja ripaus omaa elämää.

  6 arpaa siis näistä.

  Niin ja vielä... Tykkään, että kuva ja teksti vaihtelevat paikkaa eri postauksissa -vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 7. Hei! Osallistunpas minäkin arvontaan....
  1.Mainitsen blogissani sinun arvonnasta /synttäreistäsi
  2.Liityin lukijaksesi äsken :)
  3.Kiva,monipuolinen ja ideoita antava
  7.Innolla luen postauksiasi(ei haittaa vaikka ovat pitkiä selostuksia :) ja katselen kuviasi
  10.Kierrätysideat kunniaan..ideoita olen saanut niistä postauksista(kiitos niistä.)Sytykeruusut kananmunakennosta:hieno idea :)

  Jos laskin oikein niin viidellä arvalla osallistun arvontaan:)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan kaikki arvontaan osallistuneet!

  Olipa mukava tulla reissusta ja huomata, että arvontaan oli tullut lisää osanottajia! Suuri kiitos kaikille vastauksista! Palautteen vastaanottoon tulee varmaan jossain vaiheessa oma blogipostaus sitten.. :)

  Kiitokset myös uusille lukijjoille liittymisestä ja tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 9. 6.hmm... suosittelen valitsemaan jonkun värin joka ei itseä niin miellytä ja tekemään jotain vain tämän yhden värin sävyillä. Itse tein johonkin haasteeseen kortin keltaisen sävyillä ja vaati kyllä kaiken luovuuden, että sain lopputuloksesta itseäni miellyttävän. Yleensä kun tekee vain omien mieltymysten pohjalta, ei välttämättä laita koko luovuuttaan tekemiseen, kun tuotos ja sen materiaalit jo sellaisinaan miellyttävät omaa silmää.

  7.Kuvia on kiva olla paljon, tekstiä voisit toisinaan karsia. Mutta toisaalta, pitkät selostukset taitavat olla ominta sinulle.

  8.Olisi kyllä mukava lukea tuotosten tekovaiheista ja alkuinnostuksista.

  9.Minusta olisi mukavaa aina toisinaan saada "kurkkia" myös muuta kuin askartelijan elämääsi.


  Niin ja lukijakin olen joten montakos arpaa miulla sitten on..

  VastaaPoista
 10. Vastauksia arvontaan, vielä ehtii...:)
  3. tuottelias, lämminhenkinen, innostunut
  4. Mukava seurata harrastustasi blogin välityksellä. Tyylisi kirjoittaa on helppolukuinen. Pidän myös toistuvasta rakenteesta postauksissa (loppukommentti onnesta on söötti!)
  5. Joskus tekstisi ovat aika pitkiä...
  7. Kuvat helpottavat lukemista ja jos projekti on isompi, toki tekstiäkin voi olla enemmän.
  8. Varsinkin idean syntymisestä on mukava kuulla!
  9. Linkittäminen omaan elämään elävöittää tekstiä ja se on myös mielenkiintoista.
  10. Lorukorttivaihdot ovat mielestäni olleet mahtavia!

  VastaaPoista
 11. Heti aamulla oli pakko tulla arpomaan voittaja, kun niin itseäkin kiinnosti, että kukahan mahtaa voittaa! :) Todistajana toimi Elina 11 kk Veera 2 1/2 veen vielä nukkuessa.

  Käsin siis kirjoitin kaikkien arvat lapulle, laitoin kulhoon ja nostin.

  Ja voittaja siis on:

  *T*!!!!

  Onneksi olkoon!

  Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi! Oma sähkikseni löytyy tuosta blogin yläpalkin alta. Laitan palkinnon tulemaan heti, kun ehdin mennä postiin.

  VastaaPoista
 12. Niin, ja SUURI kiitos kaikille osallistujille! Perehdyn palautteeseen tarkemmin paremmalla ajalla ja kirjoitan siitä myöhemmin oman postauksen.

  VastaaPoista
 13. Postauksia, nainen, postauksia!

  VastaaPoista
 14. Pyjama: Kääk,yritätkö sinä luoda minulle paineita? Etkö sinä ole jo kälynä (vai mikä se oli) oppinut tietämään, miten monta rautaa minulla on tulessa samaan aikaan ja miten vähän aikaa... Yritän kyllä, mutta ne projektit, joissa on deadline, on pakko tehdä ennen kaikkea muuta. Sitten maaliskuun alun jälkeen helpottaa -viimeistään. Kärsivällisyyttä, pyydän! :) Tosin kiva, että olet innokas lukemaan!!

  VastaaPoista
 15. Arvontavoitto oli tipahtanut postilaatikosta olessani matkoilla. Kuten kuva jo kertoikin, paketti oli ihana!!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!