Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 24. maaliskuuta 2011

Kaisuliinan lorukorttivaihto

 Äkkäsin päälle tunti sitten Kaisuliinan lorukorttivaihdon. Löydät sen täältä. Siinä samassa valitsin lorun ja nyt on 10 korttia jo tehty! Hihii! Tähän sopisi täydellisesti erään tuttuni sanonta: "Ainut heikkouteni on ääretön nopeus!". :D Nyt siis kaikki muutkin sankoin joukoin osallistumaan tuohon vaihtoon, että osallistujalista tulee täyteen ja etten minä ole tehnyt "turhaan" noita kortteja.. :)

Oli muuten ensimmäiset lorukortit, joiden teossa käytin uutta ihanaa Big shot laitettani. Nopeutti ainakin tällä kertaa mukavasti tekemistä.

Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni! 
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla, 
kiitos!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!