Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 9. maaliskuuta 2012

Outin omituiset haaste #3: kasettinauha

No jälleen on haaste myöhässä. Anteeksi! Oli tarkoitus, että postaisin samalla mallikortin, mutta kun en ole ehtinyt saada sitä valmiiksi, niin postataan sitten pelkkä haaste ja mallikortti myöhemmin. Eli tällä kertaa kortistasi tai muusta askartelustasi täytyy löytyä kasettinauhaa! Muut materiaalit saat itse päättää.

Tämähän on maaliskuun haaste, mutta koska laitan niin myöhässä tämän, niin ei haittaa, vaikka tekin osallistuisitte myöhässä. Ja ajattelin muutenkin, että jos näet nämä minun haasteeni jälkikäteen, mutta kiinnostusta olisi osallistua, niin osallistu ihmeessä! Olisi kiva nähdä mahdollisimman paljon teidän haastekortteja ja -projekteja!

Kiitos,
  että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
  jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
  kiitos!

 

5 kommenttia:

 1. Mukana
  http://zirkonella.blogspot.com/2012/03/outin-omituiset-3-kasettinauhaa.html

  VastaaPoista
 2. Blogissani olisi sinulle tunnustus. :D

  VastaaPoista
 3. Voih, en ole ehtinyt osallistua, tämän kasettinauhahomman aion vielä tehdä, josko tänään ehtisi... minulla on sinulle tunnustus blogissani!!

  VastaaPoista
 4. Enkä minä ole ehtinyt kans tehdä koko mallikorttia!!! On tässäkin haasteiden pitäjä! Liian monta rautaa tulessa ja silti ottaa lisää hommia. Ja tosiaan vaikka et tässä kuussa ehtisikään tehdä, niin postaa se joka tapauksessa tänne sitten, kun ehdit tehdä! :D

  VastaaPoista
 5. No voi hyvänen aika, en ole löytänyt omaa kasettinauhaani, jonka olen jemmannut tätä tarkoitusta varten. Siitä jollekin lähetinkin nauhaa, että voisi osallistua, ja nyt en löydä sitä itse. Pöh! Niinpä teen mallikortin, kunhan kasetti kävelee vastaan..

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!