Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Outin omituiset -haaste #1: Liukueste

Koska olen jo pitkään ollut todella kiinnostunut käyttämään mitä kummallisempia materiaaleja kortteilussa, tuli mieleeni jo pitkä aika sitten, että olisi kiva pitää omassa blogissa sellaista haastetta, missä pitäisi joka kerta käyttää jotain enemmän tai vähemmän omituista materiaalia kortissa tai muussa askarteluprojektissa.

Niinpä nyt vuoden alusta päätin aloittaa. Joka kuukauden ensimmäinen päivä pyrin julkaisemaan uuden haasteen. Mitään sponsoreita haasteella ei ole, joten tähän osallistutaan pelkästään kiinnostuksesta erilaisiin materiaaleihin ja halutessa vaihtelua sekä todellista haastetta itselle. Mielenkiintoista nähdä, kuinka monta tämän tyylinen haaste kiinnostaa vai kiinnostaako ketään. Ja tietysti haastetta saa mieluusti mainostaa!

Tällä kertaa haastemateriaalina on liukueste. Ostin sitä jo aikaa sitten sekä rullana että valmiiksi leikattuina ympyröinä. Joten jos kiinnostaa, niin pengo löytäisitkö sitä kätköistäsi tai käy ostamassa. Valmiit kortit tai muut askarteluprojektit linkitetään tämän postauksen kommenttiruutuun. Aikaa osallistua on koko tammikuu. Helmikuun ensimmäisenä päivänä pyrin postaamaan uuden haasteen.

Mallikortteja syntyikin sitten neljä:

Tässä ensimmäisessä stanssasin rullasta leikkaamaani liukuestettä ympyröiksi ja käytin jämäpapereita hyödyksi.


Toisessa mallikortissa halusin käyttää rullasta leikkaamaani liukuestettä skräppipaperin tapaan. Hienosti leikkaantui liukueste giljotiinillakin.



Kolmannessa mallikortissa käytin valmista liukuesteympyrää. Stanssatun perhosen olen tuputellut oranssiksi leimasinmusteella.




Neljännen mallikortin liukuesteen stanssasin kukiksi.




Mitäs tykkäätte?

Toivotaan, että mahdollisimman moni osallistuu!
Askarteluintoa!

 
Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla
kiitos!

 

12 kommenttia:

 1. Hei, tämä ei ole kortti mutta askarteluidea kuitenkin ja materiaali siis liukuestematto. :))
  Kiva haaste, jatka vain näitä !!
  sitten linkki:
  http://aurinko-omena.blogspot.com/2012/01/miehenkorvike.html

  VastaaPoista
 2. Aurinko-omena: Oi, ihanaa! Ensimmäinen osallistuja! Voi kun kiva juttu! Kiitos osallistumisesta siis! Ja oikein kätevä idea tuo teidän toteutuksenne! Varmasti auttaa pulasta. :D

  VastaaPoista
 3. Heissan Outi, olen itse miettinyt tuota samaa materiaalia jo pitkään kortin teossa:D. Eli mukana olen, kunhan vaan saan käteni askartelukuntoon!

  VastaaPoista
 4. Sähköpää: Onpa mielenkiintoista nähdä, miten montaa tämän haasteen matskua sä oot kans aatellu! Innolla odotan korttisi valmistumista!!

  Carola: Kiitos! :D

  VastaaPoista
 5. Täälä löytyy korttini haasteeseen http://zirkonella.blogspot.com/2012/01/outin-omituiset-1.html

  VastaaPoista
 6. MInna: Kiitos osallistumisesta! KOmmenttia jätinkin sun blogiin. :D

  VastaaPoista
 7. Täältä löytyy minun korttini:

  http://korttikori.blogspot.com/2012/01/eipa-liuu.html

  VastaaPoista
 8. Minun kortti on täällä; http://sahkopaakeskus.blogspot.com/2012/01/erikoiset-materiaalit-korteissa-out-of.html

  VastaaPoista
 9. Ja minulla olisi blogissani sinulle herkullinen tunnnustus... ;)

  VastaaPoista
 10. Maija myöhäinen täällä osallistumassa. Työ oli kyllä tehtynä jo viime kuun puolella, mutta en halunnut julkaista koska harkitsin sen lähettämistä vuoden skräppääjä-kisaan.

  Kiitos omituisista haasteista : )

  VastaaPoista
 11. Taru: Voi miten kiva, että sinäkin innostuit osallistumaan! Ei haittaa tosiaan yhtään, vaikka tänne jälkikäteenkin postaisi kuvia! :D Kiva, jos omituisista haasteista on ollut jotain iloa! :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!