Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 30. lokakuuta 2010

Tunnustuksia minulle! Ja vielä kaksin kappalein!!

Monissa blogeissa olen nähnyt erilaisia tunnustuksia, joita ihmiset ovat saaneet blogeistaan. Olen ajatellut aina, että tuollaista minä en tule koskaan saamaan näillä omilla näpertelyilläni, mutta toisinpa kävi! Yllätti kyllä todella iloisesti. Tuli tosi hyvä mieli. Suuri kiitos sinulle Vaarinkukka!

Tämän tunnustuksen sain kyllä todella pitkä aika sitten. Pahoittelut, että vasta nyt postaan tämän.


Beautiful blogger award -tunnustus kuuluu jakaa seitsemälle blogille ja kertoa seitsemän asiaa itsestään. Tässä ne 7 blogia, joille minä haluan tämän tunnustuksen antaa (perustelut tulevat listan alapuolella):


Ankorteissa on ihanan taidokkaita kortteja, Annan aarteissa on tosi monipuolisesti kaikkea kädentöitä, Arkeni harmaat helmet on myös tosi monipuolinen (niin kädentöitä kuin muutakin), Kinuskikissalla on mielettömän upeita kakkuja ja muita, Kynä ja sakset on ihanan järjestelmällinen skräppääjä ja antaa kierrätysvinkkejä, Nurkkaanajetulla on aivan hulppea määrä upeita leimakuvien väritysdemoja yms. ja Paperiliittimessä tykkään erityisesti ideoista, mitä voi tehdä yhdessä lasten kanssa. Nämä perusteet kirjoitin todella nopeasti ja paljon useammallakin sanalla näitä blogeja voisi kuvailla, mutta laitan nyt näin tiivistetysti, että tulee tämä postaus vihdoin ja viimein näkyville edes.


Lisäksi jos olisi sellainen tunnustus vaikkapa nimeltään: Vuoden tulokas (tai vastaava), niin se menisi blogiin nimeltä: Aurinko-omenoita.  
Toiseen Cherry on Top Award -tunnustukseen liittyi kaksi tehtävää. Ensiksi täytyi kertoa kolme itselleen rakasta asiaa. Tässä minun kolmen suorani:

1. Läheiset ihmiseni: Tämä kattaa siis oman perheeni (mies ja lähes 3 v. & lähes 1 1/2 v. vanhat tytöt) ja muut läheiseni, kuten omat vanhempani sekä molemmat siskoni perheineen. Minulla on siis kolme vuotta vanhempi isosisko, jolla on 5 vuotias ihana tyttönen (minun rakas kummityttöni) sekä kaksoissiskoni. Toki tähän lukeutuvat myös muita läheisiä ja ystäviä. Aiemmin tähän kohtaan olisin listannut myös lemmikkieläimiä, mutta valitettavasti molemmat koiristamme olemme joutuneet lopettamaan.

2. Askartelu ja kaikenlainen näpertely on minulle myös todella tärkeä asia. Se on minulle rakkain harrastus. Siihen toivoisin enemmän aikaa.

3.Valokuvauksen voisi varmaan laittaa tämän listan jatkoksi. Kovin taitava siinä en ole, mutta kuvia otan toisinaan niin paljon, että tulee muilta sanomista.

Nuo harrastukset laitoin tähän listaan sen takia, että niitä tulee tässä elämäntilanteessa tehtyä eniten. Paljon olisi kaikenlaista, mitä tykkään tehdä, mutta juuri nyt niille ei ole aikaa -ainakaan tarpeeksi. Myös nuo listatut asiat on nopeasti kirjoitettuja eikä sen syvällisemmin mietittyjä.

Toinen tehtävä on kuvailla itselle rakas kuva. Silloin kun tämän tunnustuksen sain, olimme juuri joutuneet lopettamaan koiramme ja ajattelin heti, että tähän tehtävään sopii vallan mainiosti kuva Leevi -koirastamme (whippet). Ja tähän hätään en nyt keksi muutakaan kuvaa. Kello alkaa olla myös aika paljon, joten olen laiskimus enkä edes postaa tähän nyt kuvaa Leevistä. Joka tapauksessa sitä katsoessa tulee kova ikävä ja kaihomieli.
Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


7 kommenttia:

 1. oi, iso kiitos tunnustuksesta :) olet omasi ansainnut myös :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Ole hyvä! Kiitos myös itsellesi! :)

  VastaaPoista
 3. Outi-kiitos sinulle-olen hyvn ylpeä tunnustuksesta--ja sinäkin olet kyllä tämän ansainnut minulta--täällä on kiva vierailla,vaikka aina ei tule kaitettua viestiä-

  VastaaPoista
 4. AN: Ole hyvä! Kiva, jos mieltä lämmittää! Kiva kuulla, että olet munkin blogissa vieraillut! En ole arvannutkaan! :D

  Nyt muuten vasta huomasin, et tää postaus tuli tänne lokakuulle, kun silloin ite noi tunnustukset sain. No, meneehän toi tossakin..

  VastaaPoista
 5. Miksei mun edellinen kommentti näy tuossa? Eli kiitos tunnustuksesta. Ja missäs ne 7 asiaa sinusta on?! ;)

  VastaaPoista
 6. Enpä tiedä... Ja ole hyvä! Ja heh! Hyvä huomio! Rupesin yöllä tekemään tota postausta, minkä olin jo aloittanut aikaisemmin ja olin näköjään niin unessa, etten tiennyt itsekään, mitä kirjoitin tai jätin kirjoittamatta. Pitänee kirjoitella ne toisella kertaa. Sen verran huomasin itse, etten jakanut tuota toista tunnustusta kenellekään eteenpäin... heh. Että ihan meni päin mäntyä tämä blogittelun ahkerampi aloitus! :D

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos myös minulta! Tällaiset lämmittävät aina mieltä <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!