Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 4, 4/4

Tässä Sarin kuvaamat matskut:


Tässä mun kortti:


Rekkari viittaa tietenkin ystävänpäivään..

Molemmissa kuvissa tuo harmaa paperi on tehty nokileimaus -tekniikalla, jota olen kerran harjoitellut Jyväskylän askartelutapaamisessa. Mutta näissä matskuissa mukana tullut kiiltävä paperi ei varmastikaan ollut oikeanlaista kiiltävää paperia (ei siis valokuvapaperia), koska en millään saanut nokileimausta onnistumaan. Joka tapauksessa sytkärin tulen kärjellä tummensin tuota paperia. Pitää olla tarkkana, että tuli on juuri sopivalla etäisyydellä paperista, ettei syty palamaan ja että nokeaa kunnolla ja nopeasti.
Ja tässä rinkiläisten kortit:

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
  jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
  kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!