Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



lauantai 6. maaliskuuta 2010

Opetellaan laskemaan


Minulla meni joskus rikki ponnarit, joissa oli kuvassa näkyvät vihreät, violetit ja siniset pitkulaiset "helmet". Minusta ne oli tosi nätit -tuollaiset marmoroidun näköiset. Halusin säästää ne johonkin. Niinpä tein niistä tuollaisen laskutaulun, minkä tyylisiä oli ennen vanhaan. Alusta on vanha hiirimatto, josta on päällystä lähtenyt irti.  Nauhat on kengännauhaa. Nauhaa pitkin voi noita helmiä sitten siirrellä ja laskeskella. Merkkasin siihen langalla vielä tuon tekstin: laskutaulu. Ei tullut kovin kummoinen, mutta olin iloinen, että sain nuo materiaalit käyttöön ja ehkäpä siitä lapsille jotain iloa olisi...

"Onnea on nukkumaan meno väsyneenä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!