Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kynäteline x2


Jemmasin säilyketölkkejä, jossa oli koiranruokaa, ja tein niistä useampia kynätelineitä. Samanlaisen säilyketölkin saa tomaattimurskapurkista. Ostin tuollaista käsin tehdyn näköistä paperia ja liimasin sen tölkkiin. Sitten päällystin sen vielä kontaktimuovilla. Pari tehtyäni huomasin, että liimaus -vaihetta ei tarvitse. Riittää, kun kiinnittää paperin vain sillä kontaktimuovilla.



Tämän kynätelineen idea on peräisin Niksi-Pirkasta. Eli olimme uusimassa astianpesukonetta ja otin vanhasta koneesta tämän korin talteen, johon aterimet laitetaan. Kovin kaunis tämä kynäteline ei ole, mutta käytännöllinen, kun samassa on kahdeksan kynätelinettä. Siihen sai hyvin jaoteltua erilaiset kynät. Ja tuo kahva on kätevä myös. Jos rupean vaikka askartelemaan kortteja, saan kerralla kaikki kynät mukaan. Voisihan sitä keksiä jonkin tavan koristella vaikka noita telineen sivuja. Esimerkiksi kiinnittää huovutettuja kukkia siihen tai muuta vastaavaa. Pitääpä pistää korvan taakse...

"Onnea on piirtäminen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!